Petter

Kategorier:

Lister/dører/vinduer : Ikke valgt enda.

Tilstøtende rom : Green Harmony, Laurbær

Møbler/kjøkkenfronter etc. : Ikke valgt enda

Tak : Tretak

Hei :) Takk for tidligere gode råd til fargevalg til den gamle hytta i setergrenda. Nå er det køyerommet som står for tur. Naborommet er kjøkkenet som er malt i fargene Green Harmoni og Laurbær. Gulvet er nyslipt furu, og taket er umalt gran med tømmerbjelker. Tak og gulv ønsker vi å beholde slik det er. Vi er inne på tanken å bruke Masala eller en annen okerlignende farge, men er usikre på hvordan det vil virke mot tretaket og naborommet, hva tror dere? Har tenkt St. Pauls blue på sengene, vil det harmonere? Vennlig hilsen Petter

2021-02-25 09:46:58

Fargerådgiver svarer:

Hei Petter, jeg holder nok en knapp på blåfarger ;) Hva med  LADY 5030 St. Pauls Blue på veggen og  LADY 10679 Washed Linen på sengen? ...eller  LADY 5249 Linblå på veggen og  LADY 5030 St. Pauls Blue eller  JOTUN 0347 Malmblå på sengen?  LADY Supreme Finish er markedets beste maling til panel, dører, lister og møbler. Den finnes i fire ulike glansgrader. Ubehandlet panelvegg må grunnes med  Jotun Kvist- og sperregrunningDet er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.

Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til :-)



Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun