Sara

Kategorier:

Lister/dører/vinduer : Bomull

Tilstøtende rom : ingen

Møbler/kjøkkenfronter etc. : Hvit, svart, brunmelert sofa

Tak : Bomull

Hei! Ønsker å male kjøkken og stue i lyse, beige toner. Leiligheten er fra 2007 og har standard gul parkett (3 stavs). Interiøret mitt går i brunt, litt svart, lys eik og varme toner. Jeg har kjøpt mange fargeprøver, men syns det er veldig vanskelig å matche med den gule parketten. Vil ikke at gulvet skal bli enda gulere. Samtidig ønsker jeg en varm beige farge da jeg har varme toner i interiøret. Har dere forslag til en beige farge som passer gul parkett og varmt interiør? Tror kjøkkeninnredning er eggehvit, har ikke greid å funnet noen fargekode.

2021-02-25 10:16:09

Fargerådgiver svarer:

Hei Sara uten bilder av gulvet og dine møbler tatt i godt lys er det vanskelig å si noe sikkert, men hva med  LADY 10678 Space eller  LADY 12075 Soothing Beige eventuelt den varmere  LADY 1140 Sand eller  LADY 12076 Modern Beige. De er alle fine til  LADY 1453 Bomull, men du mår vurdere dem mot møbler og gulv i dine lysforhold :-) Klikk deg inn på farge-linken der kan du lese mer om fargetonen, se bilder og finne mer inspirasjon og anbefalte hvittoner. Du finner også nyttig informasjon om riktig produkt til flatene du skal male. Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.

Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til :-)


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun