Solrun

Kategorier:

Lister/dører/vinduer : vinduer i bomull (vurderer å male til dempet sort), listefritt tak, dører i dempet sort

Tilstøtende rom : adventure

Møbler/kjøkkenfronter etc. : Bergknatt med sort benkeplate

Tak : Ikke malt enda

Hei, Vi holder på å renovere hele hovedetasjen i huset og har nettopp bestilt oss kjøkken. Vi endte med Prato fra Kvik, og i følge dem er NCS koden på kjøkkenet det dere kjenner som Bergknatt. Vi har åpen løsning mot stuen og der har jeg sett for meg å ha Adventure. Har dere forslag til en fin farge som kan passe på kjøkkenet til både Bergknatt og Adventure? Kan Curious Mind passe? Dessverre bestilte vi vinduene i Bomull, men tenker som så at disse kan males om det krasjer. Det vil bli listefritt vindu, så i hovedsak er det jo veggfargen som vil bli i karmen, da vil det ikke bli helt tilstøtende mot kjøkkenet uansett. Fra stuen er det åpent ut i yttergangen, der har jeg lyst på en fin, lun farge som ønsker velkommen, men den må også passe til Adventure, samtidig som det ikke er en farge hvor alt av flekker vil vises siden dette er en yttergang. Forslag der også? :) Dørene i gang og stue vil bli i dempet sort. Et siste spørsmål: Det er trapp fra spisestuen/kjøkkenet og ned til kjelleren. Kjelleren renoverte vi i fjor og veggene der er malt i Treasure. Det er dør i bunnen av kjellertrappa, men tenker allikevel det er fint at fargen som går fra kjøkkenet og ned til kjellerdøra flyter noenlunde sammen med Treasure.

2021-02-25 10:59:07

Fargerådgiver svarer:

Hei, Solrun  LADY 11174 Curious Mind er rå tøff både sammen med  LADY 11175 Adventure og  LADY 9925 Bergknatt så denne kombinasjonen får tommel opp fra meg. I gangen som møter  LADY 7628 Treasure ville jeg valgt  LADY 1024 Tidløs :-) 

Klikk deg inn på farge-linken der kan du lese mer om fargetonen, se bilder og finne mer inspirasjon og anbefalte hvittoner. Du finner også nyttig informasjon om riktig produkt til flatene du skal male. Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.

Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til :-)


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun