Britt

Kategorier:

Lister/dører/vinduer : Bomull

Tilstøtende rom : Band Stone og en vegg med mørk grå tapet, Sofa grønnblå. Spisebord Dempet sort. Spisestoler gråbrun

Møbler/kjøkkenfronter etc. : Kjøkkenfronter sort og hvit høyglans, Gulv gyllenrød Walnøtt. Benkeplate sort

Tak : Bomull

Hei. Trenger hjelp til farge på kjøkkenvegg, trappevegg og vegg i gang 2,etg. Kjøkken ligger nordlig, og får motlys inn. Farger blir pastell i dagslys, og det er ikke noe jeg ønsker. Er åpen for det meste, men ikke brun, beige og grå. Portalen inn til stue, og trapp opp til gang 2 etc. er malt i Dempet sort. Kjøkkenflater er høyglans sort og hvit. Gulvet er gyllen/rød Walnøtt. Opplever gulvet som et stort problem i stue og kjøkken. I gang 2 etc. skal vi nå legge laminat farge Mountain grey oak LO401-01802, på sikt også 1,etc. I stuen er det malt Band Stone og en vegg i mørk grå mønstret tapet. Gardiner og puter er fargen Cocnac, og velursofa mørk grønnblå. Skinner mest i grønn. Spent på svar. Hilsen Britt

2021-02-25 11:01:06

Kommentar

Sender inn flere bilder Britt

25/02/2021 11:04:05

Kommentar

Flere bilder av stuen samt bilde av laminatgulv til gang 2.etc

25/02/2021 11:09:06

Fargerådgiver svarer:

Hei, Britt :) Hva med  LADY 5490 Serene Blue på kjøkkenet og  LADY 7163 Minty Breeze i trappeoppgangen og gangen 1 2.etasje? 

De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall

Detaljer i treverk som panelvegg, lister, vindu, dør og karmer males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Slett tak og taklister maler du med  LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. Har du panel tak så er  LADY Interior Finish eller  LADY Supreme Finish et godt valg. :-)

Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.

Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til :-)


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Hei. Har faktisk tenkt på Serena blue, men Minty Breeze ble veldig lys og pastell på veggen som starter i trappoppgangen. Blir det feil med Cityscape? Den virker roligere. Britt

25/02/2021 14:12:09

Fargerådgiver svarer:

 LADY 6379 Cityscape er mørkere og derfor mer dempet, den er også litt kjøligere enn  LADY 7163 Minty Breeze men en god kandidat. Du må vurdere papir prøver eller oppstrøk hjemme hos deg i dine lysforhold, lykke til :-)  

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun