Heidi

Kategorier:

Lister/dører/vinduer : Vet ikke

Tilstøtende rom : Vet ikke

Møbler/kjøkkenfronter etc. : Brune fronter, sorte innerdører

Tak : Vet ikke

Nå vet jeg ikke hva fargene heter på møbler og lister/tak, men gulvet er parkett av karibisk rosentre. Ønsker å ha ny farge på veggene og jeg liker best Green leaf, min mann synes den blir for mørk. Min datter synes Minty brezze ble finest, evt treasure. Vi har mørke møbler, tapet på vegg pr i dag, som vi helst vil male rett på. Vinyl tapet. Rundt det ene vinduet store stuevinduet skal det også settes opp spiler i farge som minner om gulvet.

2021-02-25 11:20:19

Fargerådgiver svarer:

Hei Heidi :-) grønt er lekkert til dette gulvet, hvor mørkt man skal gå og hva man trives med er smak og behag. Hvis dine detaljer er gulhvite i  LADY 1453 Bomull og ikke helt hvite, kan  LADY 7163 Minty Breeze miste noe av sin friskhet, den blir mer grå enn grønn så kanskje  LADY 7628 Treasure,  LADY 7629 Antique Green er en gyllen middelvei alle kan enes om :-) Velg gjerne vår vakreste veggmaling noensinne  LADY Pure Color den gir veggen et supermatt, mykt og eksklusivt utseende med en unik fargegjengivelse. Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Lykke til :-)


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Listene er nok bomull ja, hva om vi maler tak, lister ved tak og lister rundt dørene i hvit, ikke bomull. Er det noe som vil passe bedre til minty brezze? Hva tenker dere om green leaf? Vil det bli helt feil farge?

25/02/2021 16:31:22

Fargerådgiver svarer:

 LADY 8469 Green Leaf er absolutt ikke feil, den er vakker, en av mine grønne favoritter, men jeg trodde den var nedstemt ;-) Maler du alle hvite detaljer i  LADY 9918 Klassisk Hvit er  LADY 7163 Minty Breeze lekker  :-)

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun