Jon

Kategorier:

Lister/dører/vinduer : Furu

Tilstøtende rom : Furu

Møbler/kjøkkenfronter etc. : 3251-Y87R

Tak : Furu

Vi skal freshe opp hytta, som for øvrig ligger i skogen ved et større ferskvann. Som du ser av bildene så er det furu som går over i furu med en dæsj furu. Mye furu. Bare furu. Tilstøtende rom består av... furu. Dessverre ble all panel behandlet med panellakk for 25 år siden noe som kanskje gjør det vanskelig å beise. Ideelt ønsker vi å beholde trestrukturen på panel. Farger er vi helt blanke på, men vi ønsker å sette farge på det som kan settes farge på. Tak, vegger, lister, kjøkkeninnredning (som er bonderød), karmer, dører og også furumøbler. Peisen kan også få et strøk. Forslag mottas med takk. :)

2021-02-25 13:15:16

Kommentar

Et ekstra bilde.

25/02/2021 13:19:22

Fargerådgiver svarer:

Hei Jon når du har brukt  Jotun Panellakk må du fortsette med  Jotun Panellakk men den finnes i mange deilige nyanser, ta en titt her å se om du kan finne en favoritt :-) https://www.jotun.com/no/no/decorative/interior/products/jotun-panellakk

Panelets egenfarge har stor betydning for hvordan fargene blir så det er dessverre veldig vanskelig å gir fargeråd når vi snakker om transparente beis. Fargene må testes hos deg på vegg eller kapp.

Personlig synes jeg at  Jotun Panellakk 90021 Dempet brun over hvitt gir en fin gråbrun tone men selvfølgelig smak og behag, trives du med varme toner eller kjøligere toner ? Hva med å male kjøkkenfronter i en lekker grønnfarge som  LADY 8469 Green Leaf,  LADY 8422 Green Marble eller  LADY 8304 Timian eller kanskje du ønsker lysere kjøkken når veggene blir mørkere.  LADY 1434 Elegant er også lekkert :-)  Hva med å male dørene ?

Ønsker du hytteinspirasjon ta en titt her: https://lady.inspirasjonsblogg.jotun.no/category/hyttefarger/page/3/

Vi tar en liten vinterferie i moregn, men er tilbake på plass på mandag, hører gjerne fra deg igjen :-) 


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun