Sara

Lister/dører/vinduer: Bomull

Tilstøtende rom: Se tekst

Møbler/kjøkkenfronter etc.: Klassisk hvite kjøkkenfronter

Hei! Skal male alle rom og tak og vil ikke ha hvite tak. Spørsmålet er om jeg bør male taket i samme farge som veggene, eller i en egen farge som passer til alle? Spisestuen (rommet lengst bort til venstre) skal males i Organic green. Stuen (rommet med tv) skal males i Local Green. Kjøkken og gang skal males i Desert Pink. Det er som dere ser på bildet en åpen løsning og alle rom sees fra stuen. Gulvlister og karmer rundt åpninger, samt dørene i gangen skal males samme farge som veggene. Vinduskarmene er jeg usikre på om jeg skal male eller ikke, de er i bomull. Det er 260 cm i takhøyde her. Slette vegger og panel i tak. Eikegulv.

06/04/2021 12:08:45

Jotun LADY svarer:

Hei Sara, velg gjerne samme farge i taket som veggen! Har du panel tak så er  LADY Interior Finish eller  LADY Supreme Finish et godt valg. Ønsker du en lys tone som jeg opplever spennende til alle fargene hos deg kan jeg foreslå ferskenfargen  LADY 12083 Devine. Listene rundt vinduene og foringene kan jeg foreslå males som veggen, mens selve vindusrammen beholdes i  LADY 1453 Bomull. Detaljer i treverk som panelvegg, lister, vindu, dør og karmer males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.

Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til :-)

07/04/2021 15:31:48
Go to top