Maria

Lister/dører/vinduer: Bomull

Tilstøtende rom: Ikke relevant

Møbler/kjøkkenfronter etc.: Ikke hvitolje eik av det lyseste slaget

Tak: Bomull

Hei! Vi skal lage barnerom til jenta vår på 8 mnd. Jeg er helt blank når det kommer til farge. Jeg lurte på om dere har forslag til rolige farger til barnerom? Jeg tenker å ha møbler/detaljer tre/natur sammen med en sterkere farge som rød eller oker for å lage kontrast. Jeg ønsker ikke å male rommet i blått eller nyanser av rosa. Jeg ønsker heller ikke noe som er altfor nøytralt. Dører og listverk forblir i bomull. Taket kommer vi til å male i en ren hvittone. Gulvet er trestavs eikeparkett som er gyllent og gult. Det er lite naturlig dagslys i rommet.

06/04/2021 12:44:15

Jotun LADY svarer:

Hei Maria hva med vegger i  LADY 12118 Hummus og detaljer i  LADY 10428 Masala,  LADY 12124 Natural Clay og  LADY 20167 Welcoming Red :-) Velg gjerne SENS som er verdens mest helsevennlige maling, og den eneste malingsserien som er utviklet i samarbeid med Norges Astma- og Allergiforbund. SENS inneholder ikke løsemidler, avgir ingen skadelig avdampning og ingen malingslukt. Barnet kan trygt oppholde seg på rommet når det males, og ta i bruk rommet så fort malingen har tørket.

Alle Jotun-produkter har en unik fargeresept for at ferdig blandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig farge-gjengivelse ved bruk av Jotun-produkter. Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler.

Lykke til. Klikk deg inn på farge-linken der kan du lese mer om fargetonen, se bilder og finne mer inspirasjon til gode kombinasjoner og anbefalte hvittoner. Vi ønsker deg lykke til :-)


07/04/2021 20:11:19
Go to top