Eleonore

Kategorier:

Vinduer : Hvite - som levert for 6 år siden

Dør : Grå

Garasjeport : RAL 7016

Grunnmur : Lys gulhvit

Jeg har i dag huset malt i Husmannsrød Stafasje i brunsvart. Begge garasjer har nå stålporter med RAL 7016 Hus på venstre side er grått og på høyre side tjærbrunt. Synes rødt er fint, men er i tvil om kombinasjoner og etter bytte av alle vinduer,var fabrikklevert hvite ble det litt "lappeteppe". Huset bør males iløpet av et års tid. Har dere en anbefaling til meg?

2021-04-19 11:38:49

Fargerådgiver svarer:

Hei Eleonore RAL 7016 er en kjølig gråtone med blått i undertonen som jeg synes er fin til  JOTUN 7653 Stockholmsgrønn,  JOTUN 5445 Delicate Blue,  JOTUN 1462 Grå Skifer,  JOTUN 1378 Kontur og  JOTUN 8025 Skodde. Vil du ha lysere hus se på  JOTUN 1376 Frostrøyk eller  JOTUN 1016 Blek Sand. Ønsker du at de hvite vinduene skal bli mindre synlig er en av de lyse tonen de beste. Det vil også roe ned inntrykket når kledning, lister, vindskier får samme farge :-) 

Maler du huset med  DRYGOLIN Nordic Extreme, vår suverent beste maling noensinne, får huset en overlegen beskyttelse – tåler mest, og ekstrem farge- og glansholdbarhet som holder lengst. Malingen har oljeglans 50 som gir et vakkert, nymalt utseende. Malingen er også vannavvisende – regnsikker ned til 1 time, og selvrensende.

Årets malingsnyhet  DRYGOLIN Color Expert, har et vakkert, avdempet, silkematt utseende, er spesielt effektiv mot svertesopp og alger, selvrensende og gir ekstrem fargeholdbarhet. Malingen er svanemerket.

Vindu, dør, detaljer maler du med  DRYGOLIN Nordic Extreme vindu og dør Muren maler du med  JOTUN DryTech Murmaling . Terrassen beises med  TREBITT Terrassebeis. Klikk deg inn på produktlinken, der kan du lese mer om hvert enkelt produkt.

Jotuns farger er utviklet spesielt for Jotuns produkter. Alle Jotun-produkter har en unik fargeresept for at ferdigblandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig fargegjengivelse ved bruk av Jotuns produkter. Føl oss gjerne på https://www.instagram.com/jotun_uteinspirasjon/ for nyttige tips og inspirasjon.

Vi ønsker deg lykke til :-)

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun