Tone BD

Kategorier:

Vinduer : Hvit

Dør : Hvit

Hei, jeg skal først beise verandaen og trenger råd for å finne beis som er lik bilde . Jeg skal også male huset ute som nå er oker gult og jeg ønsket en lys/ hvit kald/ grå farge . Hvordan går jeg frem? Huset er aldrede høytrykk spylt.

2021-04-19 12:00:59

Kommentar

Hjelp til å finne fargen som er nermest lik beisen på bildene . Og farge til vegger og fremgangsmåte for å male over det oker gule huset som flasser . Ønsker den letteste måten å male huset på .

19/04/2021 12:03:51

Fargerådgiver svarer:

Hei Tone, bildene du sender som inspirasjon av verandaen er nok ganske sikkert tilsatt en pigmentert impregnering fra fabrikk, men den fargen jeg kan tenke meg vil kunne gi noe av det samme uttrykket er  TREBITT 9074 Nordisk Tre. Men det blir altså svært viktig at du selv vurderer oppstrøk hos din fargehandler! Ønsker du en helt lys, kjølige gråhvit tone på kledningen kan vi foreslå vår helt nye  JOTUN 1274 Dus, gjerne med  JOTUN 1624 Letthet på vinduer og staffasje,  LADY 1877 Valmuefrø på grunnmur og  LADY 1462 Grå Skifer på dør. For råd og tips om fremgangsmåte og produktvalg vil jeg be deg ta en prat med våre malingseksperter på Teknisk Service. Du treffer dem på: https://www.edialog24.no/chatvindu4/jotun/index.html

eller 33 45 75 30 alle virkedager mellom 0800 og 1600.


Maler du huset med  DRYGOLIN Nordic Extreme, vår suverent beste maling noensinne, får huset en overlegen beskyttelse – tåler mest, og ekstrem farge- og glansholdbarhet som holder lengst. Malingen har oljeglans 50 som gir et vakkert, nymalt utseende. Malingen er også vannavvisende – regnsikker ned til 1 time, og selvrensende.

Årets malingsnyhet  DRYGOLIN Color Expert, har et vakkert, avdempet, silkematt utseende, er spesielt effektiv mot svertesopp og alger, selvrensende og gir ekstrem fargeholdbarhet. Malingen er svanemerket.

Vindu, dør, detaljer maler du med  DRYGOLIN Nordic Extreme vindu og dør. Muren maler du med  JOTUN DryTech Murmaling . Terrassen beises med  TREBITT Terrassebeis. Klikk deg inn på produktlinken, der kan du lese mer om hvert enkelt produkt.

Jotuns farger er utviklet spesielt for Jotuns produkter. Alle Jotun-produkter har en unik fargeresept for at ferdigblandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig fargegjengivelse ved bruk av Jotuns produkter. Føl oss gjerne på https://www.instagram.com/jotun_uteinspirasjon/

for nyttige tips og inspirasjon.

Vi ønsker deg lykke til :-)

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun