Tommy

Kategorier:

Hei! Vi skal male huset, og er usikre på hva som kler huset. Fargen nå er Sink. Lyst? Mørkt? Hvis mørkt har vi lurt på å ha noe tydeligere vindusomramning enn i dag, for å få mer kontrast. Det er stående kledning på øvre etasje, og mur på underetasjen. Vi vil veldig gjerne høre hva dere ville anbefalt for huset vårt. På egenhånd har vi sett på Labrador og Brunsvart. I den retningen lurer vi på om vi egentlig kunne tenkt oss en mellomting. I bildet med malingsprøve er Brunsvart til venstre, labrador i midten, og en utprøving der vi har blandet de to til høyre. Per nå heller vi mot denne blandingsfargen, kanskje marginalt lysere, men er bekymret for å velge en farge dere ikke har definert i et fargekart. Da vet vi jo ikke hva gode kombinasjoner osv. er. Taksteinen er fornyet og er sortere enn i bildene. På forhånd tusen takk for hjelpen!

2021-04-19 12:14:11

Fargerådgiver svarer:

Hei Tommy  JOTUN 0734 Brunsvart er min store favoritt blant de mørke tonene den er nesten sort men med en lunere undertone. Ønsker du en mørkere variant av  JOTUN 1434 Labrador kan jeg anbefale  JOTUN 9938 Dempet Sort den vil jeg beskrive som en myk sorttone den er noe svakere i tonen, mer grålig enn  JOTUN 0099 Sort. Les gjerne mer om de ulike sorte tonen i disse blogg artiklene. Her vil du også finne bilder av hus med hvite vinduer mot mørk kledning, personlig synes jeg det er stramt og fint når kun vindu er hvitt og listen får samme farge som veggen. 

https://uteinspirasjon.jotun.no/sort-er-ikke-bare-sort/

https://uteinspirasjon.jotun.no/vare-vakreste-sorte-toner/

Maler du huset med  DRYGOLIN Nordic Extreme, vår suverent beste maling noensinne, får huset en overlegen beskyttelse – tåler mest, og ekstrem farge- og glansholdbarhet som holder lengst. Malingen har oljeglans 50 som gir et vakkert, nymalt utseende. Malingen er også vannavvisende – regnsikker ned til 1 time, og selvrensende.

Årets malingsnyhet  DRYGOLIN Color Expert, har et vakkert, avdempet, silkematt utseende, er spesielt effektiv mot svertesopp og alger, selvrensende og gir ekstrem fargeholdbarhet. Malingen er svanemerket.

Vindu, dør, detaljer maler du med  DRYGOLIN Nordic Extreme vindu og dør. Muren maler du med  JOTUN DryTech Murmaling . Terrassen beises med  TREBITT Terrassebeis. Klikk deg inn på produktlinken, der kan du lese mer om hvert enkelt produkt.

Jotuns farger er utviklet spesielt for Jotuns produkter. Alle Jotun-produkter har en unik fargeresept for at ferdigblandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig fargegjengivelse ved bruk av Jotuns produkter. Føl oss gjerne på https://www.instagram.com/jotun_uteinspirasjon/ for nyttige tips og inspirasjon.

Vi ønsker deg lykke til :-)


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun