Hanne

Kategorier:

Vinduer : Eggehvit

Dør : Eggehvit

Grunnmur : Slipestein

Hei! Kledningen på rekkehuset våre er malt i Dempet sort. Inngangspartiet har sprosser i trykkimpregnert materiale og skal beises i en kontrast. Vi ønsker å bevare en fine gløden og den gyldne kombinasjonen mellom sort og treverk som vi har nå. Hvilken beis farge vil dere anbefale oss for et gyldent uttrykk og mest mulig likt slik det er i dag? Himling på inngangsparti er malt i eggehvit. Takk for hjelp!

2021-04-19 15:11:43

Fargerådgiver svarer:

Hei igjen Hanne jeg synes  TREBITT 9074 Nordisk Tre gir et naturlig uttrykk men den er ikke like grønn som ubehandlet treverk. Vil du ha det grønnere er  TREBITT 9706 Svaberg den som ligner mest i mine øyne. Begge er fine til   JOTUN 9938 Dempet Sort. Du bør ta en prat med dine naboer, for dere bør etter min mening ens som en farge :-) 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Ja, planen er absolutt å gå for samme farge for hele sameie! Takk for tips! Ønsker nok å helle mer mot gult enn grønt... Vi tester ut!

21/04/2021 17:16:24

Svar:

Jeg var hos forhandler for å kjøpe Trebitt i Nordisk Tre. Han sa at denne fargen ikke kom i oljebeis, kun i terrassebeis... Hva er forskjellen på de to beis-typene? Kan vi bruke terrassebeis på sprosser/rekkverk?

22/04/2021 09:30:05

Fargerådgiver svarer:

Rekkverket er trykkimpregnert og skal ha samme farge som gulvet så jeg vil si ja, men ta en prat med våre eksperter på Teknisk Service, du treffer dem på: https://www.jotun.com/no/no/b2c/how-to/chat/index.aspx eller 33 45 75 30.


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun