HH

Kategorier:

Lister/dører/vinduer : Hvit standard og dempet sort

Tilstøtende rom : Green harmony og organic green

Møbler/kjøkkenfronter etc. : Grå og mørk blå

Tak : Hvit og plank

Heisann. Vi har lagt nytt gulv og jeg kunne tenkt meg ny farge på veggene.. men her er litt ulike utfordringer.. Den grønne veggen fram mot stua er malt i green harmony, vegger: walls2paint. Inn til høyre (se bilde) er det en gang, malt i organic green. Nå vil jeg gjerne binde sammen stua.. der hvor stolene står har vi liggende panel, og over der, er det tapet. I sofa hjørnet har vi både liggende panel, ferdigmalte veggplater og tapet øverst. Har lurt litt på å videreføre green harmony der hvor stolene står, men er usikker på sofaområde ettersom sofaen er blå.. Ønsker tips til fargevalg begge steder :)

2021-04-19 15:53:41

Fargerådgiver svarer:

Hei HH alt i  LADY 8252 Green Harmony blir uten tvil lekkert, den er lekker til blåtonen i sofaen og den står knallfint til furu bjelkene og de gylne tonene i peisveggen. Ønsker du å vurdere andre farger ser jeg også for meg at  LADY 11175 Adventure,  LADY 10683 Cashmere eller  LADY 11174 Curious Mind kan bli tøft mot både grått og blått hos deg :-) 

Klikk deg inn på farge-linken der kan du lese mer om fargetonen, se bilder og finne mer inspirasjon og anbefalte hvittoner. Du finner også nyttig informasjon om riktig produkt til flatene du skal male. Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.

Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til :-)




Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun