Samboline

Kategorier:

Lister/dører/vinduer : Eggehvit 0502y

Tilstøtende rom : ingen hensyn å ta

Møbler/kjøkkenfronter etc. : Gråhvit eik/nå mere beige en grå

Tak : eggehvit 0502y

Hei Har et kjøkken som jeg gjerne skulle hatt litt fargeråd til. Kjøkkeninnredningen var en gang gråhvit eik, men har med årene blitt en del gulere så ser nå ut som mer beige en grå. Skal legge på kontaktplast på kjøkkenbenken se bilde og tenkte i den forbindelse å male vegger og fliser, men er veldig usikker på fargen jeg skal velge her. Skal sette på nytt beslag på kjøkkendørene og skuffene. Har tenkt til å kjøpe nye møbler til kjøkkenet også. Så her må man ikke ta hensyn til dette. Sender med bilde av slik kjøkkenet ser ut nå og den kontaktplasten som jeg skal ha og håper å få hjelp til fargen på veggene og flisene.

2021-04-19 15:54:57

Fargerådgiver svarer:

Hei Samboline

Sammen med ditt gylne gulv, kjøkkenbenk og kjøkkenfronter ser jeg for meg at det kan bli lekkert med varme toner som  LADY 20046 Savanna Sunset,  LADY 20120 Organic Red eller  LADY 11175 Adventure . Se også på mørkere  LADY 20142 Daydream eller  LADY 20145 Wisdom. Liker du grønt se på  LADY 8469 Green Leaf,  LADY 8252 Green Harmony eller  LADY 8304 Timian

Klikk deg inn på farge-linken der kan du lese mer om fargene, se bilder og finne mer inspirasjon. De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall som er spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.

Flis grunner du med  Jotun Superheft grunning og maler med  LADY Supreme Finish.

Detaljer i treverk som panelvegg, lister, vindu, dør og karmer males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Slett tak og taklister maler du med  LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. Har du panel tak så er  LADY Supreme Finish eller  LADY Interior Finish et godt valg. :-)

Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.

Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til :-)





Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun