Olivia

Lister/dører/vinduer: Hvit

Tilstøtende rom: Blek sand

Møbler/kjøkkenfronter etc.: Gult og hvitt teppe, lyseblå Ikea-sofa, hvit spisebord (Ikea Norden)

Tak: Hvit

Hei, skal male kontrastvegg i stuen med Olivenlund. Etter første strøk synes jeg den var veldig mørk og ikke veldig fin. Synes heller ikke fargen passet så godt i lag med de tre andre veggene som er malt med Blek sand. Soverommet har kontrastvegg malt med Velvet. Og Olivenlund er valgt for å stå i stil med denne fargen også. Skal jeg male videre og håpe at andre strøket gjør fargen bedre eller skal jeg velge ny farge. Og hvilke farge kan jeg kjøpe istedenfor?

03/05/2021 08:12:53

Jotun LADY svarer:

Hei, Olivia for riktig inntrykk av fargen må du gi den 2 strøk, ser at du er godt i gang så det har du kanskje allerede gjort :-)  Jeg synes  LADY 10248 Olivenlund er tøff, men smak og behag selvfølgelig :-) Er kanskje den gulere  LADY 10001 Dijon Yellow tettere på det du ønsker deg eller mer grønt som  LADY 8546 Local Green eller  LADY 8469 Green Leaf.

Klikk deg inn på farge-linken der kan du lese mer om fargetonen, se bilder og finne mer inspirasjon og anbefalte hvittoner. Du finner også nyttig informasjon om riktig produkt til flatene du skal male. Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves. 

Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til :-) 

   

04/05/2021 09:17:47
Go to top