Kristine

Lister/dører/vinduer: Egghvit

Tilstøtende rom: Deco Blue, linblå

Møbler/kjøkkenfronter etc.: Egghvit

Hei, Jeg lurer på hvordan Washed linen passer sammen med Deco Blue og linblå? Er det evt andre alternativ til Washed linen som fungerer bedre?

03/05/2021 08:37:11

Jotun LADY svarer:

Hei, Kristine  LADY 10679 Washed Linen er fin sammen med  LADY 4477 Deco Blue og  LADY 5249 Linblå, ønsker du andre alternativ må du sende meg bilder :-) Klikk deg inn på farge- og produkt-linkene der kan du lese mer, se bilder og finne mer inspirasjon. De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall

Detaljer i treverk som lister, vindu, dør, karmer, panelvegg og møbler males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Slett tak og taklister maler du med  LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. Har du panel tak så er  LADY Interior Finish eller  LADY Supreme Finish et godt valg. :-)

Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.

Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til :-)


04/05/2021 09:35:34
Go to top