Bia

Lister/dører/vinduer: Foreløpig bomull

Tilstøtende rom: Ikke relevant

Møbler/kjøkkenfronter etc.: Mørkerøde høyglans fronter

Tak: Ikke bestemt

Hei, skal pusse opp et rom som skal bli syrom. Rommet er på 20kvm, ca 2,20m under taket, har skråtak og nord-øst vendt vindu. Se bilde. Det betyr at det ikke er all verdens lys. Gulvet har smalt furupanel som jeg tenker å lyslakkere. Vegger og tak har også panel. Langs den ene veggen der taket skråner vil det bli en rad med benkeskap (skuffer) med Kallarp fronter (mørk røde, høyglans) fra IKEA kjøkken. Jeg ønsker å male veggene med S1010-R (en lys rosa), men er usikker på hvilken farge jeg bør ha i taket. Siden dette skal være et arbeidsrom, er det viktig å få det ganske lyst, men jeg vil gjerne ha litt farge også, og helst ikke bare grått! Er også usikker på om veggfargen vil fungere med listverk i fargen bomull, eller om jeg er nødt til å male listene.

03/05/2021 08:53:39

Jotun LADY svarer:

Hei Bia

Ønsker du et rolig og lyst utrykk i rommet ser jeg for meg det kan bli lekkert med samme farge på taket, lister og vegg. Ønsker du et lysere tak se på  LADY 1928 Sommersne som er en helt lys greige tone, fin til veggfargen, men den er ikke anbefalt med  LADY 1453 Bomull, så da ville jeg malt lister i  LADY 1928 Sommersne eller den helt hvite  LADY 9918 Klassisk Hvit. Ønsker du en større kontrast mot veggen blir  LADY 9918 Klassisk Hvit på alle dine hvite detaljer super.


 LADY 1453 Bomull er ikke optimal hvittone til dine rosa vegger, de kan få
 LADY 1453 Bomull til å se gule ut.

Du skriver at du skal lys lakkere gulvet ditt, som er furu, men på bildet er det malt grønt så jeg ble litt usikker på hva du mener. Gulv som er allerede malt må du fortsette å male.

Detaljer i treverk som panelvegg/tak, lister, vindu, dør og karmer males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank. Lykke til ;)

04/05/2021 10:11:29
Go to top