Sommarhytte

Lister/dører/vinduer: Uvisst, skal malast

Tilstøtende rom: Uvisst, skal malast

Møbler/kjøkkenfronter etc.: Uvisst, skal malast

Tak: Uvisst, skal malast

I denne hytta skal alle flater malast innandørs og vi ønsker ein harmonisk fargepalett. Det einaste vi treng å ta hensyn til inntil vidare ift fargevalg er at golvbelegget og kjøkkeninnrekninga er ganske gul og at vi må male ein farge som går til fargen på skiferen rundt vedovnen. Kjøkkeninnredninga kan vi male, men golvet blir liggande til vi evt får lagt på eit nytt tregolv som vil bli trefarga. Vi ser føre oss at hovudfargen inne i hytta skal vere ein kvit farge/lys farge – men med hint av beige, greige eller gult i. Taket kan gjerne malast i same fargen for å skape fin flyt, men det er ikkje eit must. Vi ønsker tips på farge til lister. Soveromma ønsker vi litt meir farge på, evt på gangen. Kjøkkeninnredning, spisestue og andre møblar kan malast eller pussast/beisast med interiørbeis. Det hadde også vore morsomt å gå vekk ifrå kvite innerdører. Vi er opne for dei fleste fargar – og synest det viktigaste er at dei går fint i lag. Ønsker ikkje å bruke blått. Sofaen på bilete skal byttast ut og vert truleg grå eller svart. Vi vurderer å måle hytta i dempet sort eller brunsvart utandørs med kvite sprosser om det bør takast hensyn til.

03/05/2021 12:18:19

Jotun LADY svarer:

Hei :-) Vegger og tak i samme farge er lekkert når du har så deilig takhøyde som i dette rommet, mal gjerne også vinduer, dører, lister og gardinbrett i samme farge, sømløst uttrykk med alt i samme farge er behagelig og den vakre utsikten får fokus :-)

Hva med  LADY 1016 Blek Sand på vegger og tak og den lysere  LADY 0486 Silke på kjøkkenfrontene :-) Jeg ser for meg at begge blir fine til gulvet og murveggen. Til soverom er  LADY 7628 Treasure,  LADY 5249 Linblå og/eller  LADY 12082 Refined Yellow skikkelig sommer hytte :-) Klikk deg inn på farge- og produkt-linkene der kan du lese mer, se bilder og finne mer inspirasjon. De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall

Detaljer i treverk som lister, vindu, dør, karmer, panelvegg, panel tak, kjøkkenfronter og møbler males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.

Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til :-)


04/05/2021 10:50:23
Go to top