Lasse

Lister/dører/vinduer: Samme som gulv/S9000-N/"Bomull"-1453

Tilstøtende rom: Uvisst

Møbler/kjøkkenfronter etc.: Kjøkkenfronter: NCS S 9000-N

Tak: Blir samme som fargen jeg er på jakt etter

Hei, jeg har åpen kjøkkenløsning og ønsker å male kjøkkenvegger+ en vegg som fortsetter i ut i stuen i fargen 5489 - Free Spirit. Det jeg er på jakt etter er en gråfarge til denne, som resten av stua skal ha på både vegger og tak, fordi jeg er lei av alt er hvitt. Har også et lite tilstøtende rom med samme fargekombo på dør/lister/gulv/vinduer som beskrevet i skjemaet. Dette er rommet er på ca 6m2 og benyttes som kontor. Jeg tenkte først gjøre det enkelt og male det i den samme gråfargen, eller om dere evt. kan komme med godt fargetipset til dette rommet også, som vil passe til Free Spirit og den gråfargen? Også her skal jeg male tak og vegger i samme farge. Innerdører er sorte, samme med stikk og brytere, gulvet er lys eik. Møbler har jeg ikke per nå, for alt skal kjøpes nytt, så det trenger man ikke tenke på.

03/05/2021 16:32:03

Lasse Falskog:

Jeg lurer også på om man kan male med supermatt med kjøkken og i tak, eller om dere kan si hvilken type dere råder meg til å male med. Takk for hjelpen!

03/05/2021 16:53:01

Jotun LADY svarer:

Hei Lasse,  LADY 5489 Free Spirit er svært flott i kombinasjon med de gyllene grå som  LADY 1391 Lys Antikkgrå,  LADY 1973 Antikkgrå og  LADY 1032 Grå Harmoni.  Disse gråtonene er dessuten leker ton-i-ton så du kan altså gjerne velge en av dem i stuen, og en på kontoret. Eventuelt kan du velge en lysere og meg dempet blågrønn som  LADY 6350 Soft Teal på kontoret. Klikk deg inn på farge- og produkt-linkene der kan du lese mer, se bilder og finne mer inspirasjon. De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall

Detaljer i treverk som panelvegg, lister, vindu, dør og karmer males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Slett tak og taklister maler du med  LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. Har du panel tak så er  LADY Interior Finish eller  LADY Supreme Finish et godt valg. :-)

Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.

Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til :-)


04/05/2021 10:34:37
Go to top