Sissel Johnsen

Kategorier:

Lister/dører/vinduer : Bomull

Tilstøtende rom : Sand

Møbler/kjøkkenfronter etc. : Hvit, bomull

Tak : Hvit

Hei jeg har blå sofa & stoler, sand farget sisalteppe. Fargen på vegg og lister er nå bomull S0502-Y. Mye kunst på veggen med svart ramme. Forslag til ny farge? Huset er landlig stil jugend villa. Har hatt samme farge i 12 år så er klar for opppussing :) Ønsker en ren og klassisk stil.

2021-06-18 10:33:48

Fargerådgiver svarer:

Hei Sissel, vi hjelper deg gjerne, men her trenger vi litt mer info før vi kan gi deg gode råd. Hvor mange rom skal males? Er det stue og spisestue (to rom) ...eller også kjøkken? Supert med bilder som gir ett inntrykk av hvordan rommene står i forhold til hverandre, eventuelt en plantegning. I hvilket rom har du  LADY 1140 Sand?  Hører fra deg :)


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Stue, spisestue & kjøkken er i bomull, gang før stue er i sand. Så sand fargen er i grunn ikke så viktig å ta hensyn til. Disse tre rommene, stue, spisestue, kjøkken har åpen løsning til hverandre og da naturlig at fargen er den samme eller ton i ton.

18/06/2021 14:21:24

Svar:

Legger ved bilde som viser hvordan rommene henger sammen.

18/06/2021 14:23:12

Fargerådgiver svarer:

Hei Sissel, jeg ser for meg  LADY 8281 Pale Linden eller  LADY 8478 Pale Green i stuen,  LADY 8252 Green Harmony i spisestuen og  LADY 8469 Green Leaf på kjøkkenet :) Er du mer glad i blått - se på  LADY 4894 Ocean Air i stuen,  LADY 5503 Natural Blue i spisestuen og  LADY 5504 Coastal Blue på kjøkkenet. Klikk deg inn på farge- og produkt-linkene der kan du lese mer, se bilder og finne mer inspirasjon. De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall.

Detaljer i treverk som panelvegg, lister, vindu, dør og karmer males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Slett tak og taklister maler du med  LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. Har du panel tak så er  LADY Interior Finish eller  LADY Supreme Finish et godt valg. :-)

Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.

Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til og god helg :-)



Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun