Aina

Kategorier:

Lister/dører/vinduer : Bomull

Tilstøtende rom : Lys antikk og matrix

Møbler/kjøkkenfronter etc. : Møbler er hvite, sofa er brun og beige. Beige tilhørende puff. Grå klebersteinsovn. Kjøkkenfronter i chi. Spisebord, stoler og trapp til andre etasje er klassisk hvit

Tak : Bomull

Har en vegg som er ved spiseplassen mellom stue og kjøkken. Kjøkken har en lys grå som passer mot betonglingende plater mellom overskap og benk, og ellers har vi lys antikk både på panel som er overalt utenom en vegg som er mur (den som skal males), som igjen glir over i en teggelsteinsvegg. Denne er malt med matrix med en svamp for å skape spill i stenene. Gulvet er parkett som er mall lakk og såvidt begynt å gulne litt. Ønsker samme farge på spisestue vegg som yttergang for å skape mer helhet i huset.

2021-06-18 12:45:46

Kommentar

Hei igjen, jeg vil gjerne legge til at vi har mange vinduer i huset og veldig mye naturlig lys. Vi har mørketid fra november til januar, og sol døgnet rundt fra juni til august. Ønsker derfor en lun farge som ikke er for mørk. Viktig at den binder sammen resten. Har sett på blek sand, washed linen, space og kalkgrå, men er åpen for andre fargevalg også.

18/06/2021 12:55:43

Fargerådgiver svarer:

Hei Aina, er det veggen rett frem på bildet som skal males, eller teglveggen som skiller spisestuen fra stuen? Hvilken farge har du på kjøkkenet, og er det  LADY 0471 Lys Antikk du har på veggene ellers? Kan du sende bildet av yttergangen? Hører fra deg :)


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Hei igjen. Ja det er den slette veggen bak der. Den trenger litt farge. Den er jo kritthvit nå. Har lys antikk på alle andre vegger i huset utenom yttergangen og deler av teggelstein veggen. Legger ved bilde av begge. Kjøkkenet består nesten bare av skap. Skråget går helt til tak. Fargen chi. Benkeplate i valnøtt farge - laminat. Vet ikke fargens navn på det lille av grå vegg men den kan minne om det lyseste av mursteinene i teggelsteinsveggen.

18/06/2021 21:19:31

Fargerådgiver svarer:

Hei Aina, jeg vil foreslå at du vurderer en dempet rosatone som  LADY 12086 Rustic Pink eller  LADY 2024 Senses, eller en litt kjøligere og dypere rosa som  LADY 2856 Warm Blush eller   LADY 20055 Dusty Rose. Klikk deg inn på farge- og produkt-linkene der kan du lese mer, se bilder og finne mer inspirasjon. De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall

Detaljer i treverk som panelvegg, lister, vindu, dør og karmer males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Slett tak og taklister maler du med  LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. Har du panel tak så er  LADY Interior Finish eller  LADY Supreme Finish et godt valg. :-)

Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.

Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til :-)


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun