JAn Åge

Kategorier:

Lister/dører/vinduer : xx

Tilstøtende rom : xx

Møbler/kjøkkenfronter etc. : xx

Tak : Contemporary white

Hei. Soverom: Masala som kontrastvegg. Himling,taklister- Contemporary White. Jeg hadde tenkt på Iconic på veggene...men er usikker. Hva mener dere? Andre eller lignende farger som dere mener passer bra? Mvh Jan Åge

2021-06-18 13:56:21

Fargerådgiver svarer:

Hei Jan Åge, vi hjelper deg gjerne, men uten bilder er det vanskelig for oss å gi gode råd. Har du anledning til å sende oss bilder slik at vi får ett inntrykk av lysforhold, gulv og møbler så er det til stor hjelp for oss. Hører fra deg :)


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Hei, Jeg har ingen bilder. Det inntrykket hadde blitt heller dårlig da det bare er rot per i dag. Det er generelt ganske dårlig belysning, et vindu og en taklampe. Det er mørkegrå teppefliser på gulv. Jeg tar gjerne imot en generell mening om Masala/Contemporary White og Iconic passer bra sammen? Nå er taket/contemporary white og kantrastveggen med Masala ferdig malt. Så spørsmålet må bli om Iconic er fullstendig kræsj eller om det er andre farger dere mener mye bedre:-) Mange takk for hjelpen. Mvh Jan Åge

18/06/2021 14:53:47

Fargerådgiver svarer:

Hei Jan Åge,  kombinasjonen er super-spennende! Du får ett stort smil og tommel opp fra oss her! Sjekk også ut  LADY 7637 Exhale som ett alternativ til  LADY 6378 Iconic - men vi synes absolutt  LADY 6378 Iconic er spennende til! Klikk deg inn på farge- og produkt-linkene der kan du lese mer, se bilder og finne mer inspirasjon. De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall

Detaljer i treverk som panelvegg, lister, vindu, dør og karmer males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Slett tak og taklister maler du med  LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. Har du panel tak så er  LADY Interior Finish eller  LADY Supreme Finish et godt valg. :-)

Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.

Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til :-)


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun