Matilde

Kategorier:

Hvilken farve vil I anbefale til vores stue, hvor vi har en mørkeblå sofa?

2021-06-29 08:32:55

Fargerådgiver svarer:

Hei, Matilde det er mye som er lekkert til blått, den første fargen jeg tenker på er  LADY 7637 Exhale, eventuelt de litt lunere  LADY 8118 Løvsal eller  LADY 8281 Pale Linden, liker du grønt ?  LADY 8470 Smooth White er fin til blått eller hav med  LADY 10580 Soft Skin er det noen av disse du kan trives med :-) Klikk deg inn på farge-linken der kan du lese mer om fargetonen, se bilder og finne mer inspirasjon og anbefalte hvittoner. Du finner også nyttig informasjon om riktig produkt til flatene du skal male. Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.

Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til og god sommer :-)


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Jeg vil gerne male væggen i vores køkken, hvor vinduerne sidder (se billede 1). Jeg skal have hængt orange lamper op (se billede 2) over vores sorte bordplade med hvide køkkenlåger. Der hænger hvide lamper nu, men de skiftes altså ud med orange lamper. Hvilke(n) farver vil I anbefale? Bedste hilsner Matilde

10/10/2021 20:31:52

Fargerådgiver svarer:

Hei igjen Matilde, hva du skal velge på kjøkkenet bør i tillegg til orange lamper også vurderes mot farger du har i tilstøtende rom. Hva har du av farger i tilstøtende rom ? 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Vi har hvide vægge i alle andre rum. Vores stue støder op til køkken og der har vi en blå sofa og jeg regner med at male et par vægge i stuen i jeres farve Exhale. Jeg har fået farveprøver af Pilasterblå, Diskret og Kveldshimmel til køkkenet. Kunne det passe til Exhale og ellers hvide rum?

12/10/2021 07:57:24

Fargerådgiver svarer:

Hei igjen og takk for mer info :-)  LADY 10429 Diskret er fin. Jeg synes også at den litt mørkere  LADY 1145 Band Stone er tøff.  LADY 1434 Elegant og  LADY 20145 Wisdom er også to mørke farger du bør vurdere mot orange og  LADY 7637 Exhale. Jeg synes kanskje at  LADY 4017 Pilasterblå blir litt "søt" til lampene, hva med den helt lyse  LADY 5452 Nordic Breeze ?  LADY 4618 Kveldshimmel er absolutt ikke feil men jeg synes den gråblå  LADY 5516 Iron Blue eller den helt mørke   LADY 4744 Sophisticated Blue er tøffere til orange.  LADY 4863 Statement Blue er også helt magisk, både i møte med  LADY 7637 Exhale og orange, hvis den matcher sofaen din, er det et valg litt utenom som jeg tror kan bli rå lekkert hos deg :-) Klikk deg inn på farge-linken der kan du lese mer om fargetonen, se bilder og finne mer inspirasjon og anbefalte hvittoner. Du finner også nyttig informasjon om riktig produkt til flatene du skal male. Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.

Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til :-)


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun