Ingunn Aspli

Kategorier:

Lister/dører/vinduer : Ikke behandlet

Hei Jeg ser etter en malingsfarge som skal brukes innendørs på en kontrastvegg. Har fra før malt med dempet sort, men synes det ble for svart/hardt mot taket. Taket er beiset med Lady pure nature Kullsort, men fremstår som brungyllent. Det var nok litt gulnet det taket. Men taket er fint, liker resultatet. Konklusjonen er at jeg ønsker å male veggen i en brunsvart nyanse. Hva finnes av brunsvarte nyanser? Kan dere anbefale en farge som passer til Kullsort beis?

2021-06-29 18:11:51

Fargerådgiver svarer:

Hei Ingunn

Sammen med  LADY Pure Nature 9044 Kullsort ville jeg tatt en titt på  JOTUN 0175 Tjærebrun som er en fin mørk bruntone, min favoritt når vi snakker brunt ;) eller den mørkere  JOTUN 0734 Brunsvart, oppleves nærmest sort, men med en lunere undertone enn  LADY 9938 Dempet Sort ;)

Har du slett vegg/tapet så velg gjerne vår vakreste veggmaling noensinne  LADY Pure Color den gir veggene et supermatt, mykt og eksklusivt utseende med en unik fargegjengivelse. Har du panelvegg maler du med  LADY Supreme Finish  Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Lykke til :-)


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun