Mari

Lister/dører/vinduer: RAL7011

Tilstøtende rom: Mohair

Møbler/kjøkkenfronter etc.: Elegant

Tak: Hvit pepper

Hei! Vi skal male stuen i en brun/grå farge. Har funnet bilder av en farge som er perfekt, men klarer ikke å se hvilken farge det er. Ser dere hvilken farge dette er? Bildene med fargen som jeg lurer på er vedlagt. Har dere eventuelt en annen farge som vil passe?

29/06/2021 19:22:16

Jotun LADY svarer:

Hei Mari

Fargen på bildene kan minne meg om  LADY 10249 Sober og den litt lysere   LADY 1145 Band Stone. Disse er vakre sammen med sorte detaljer. RAL 7011 er litt blågrønn i undertonen, den er absolutt ikke feil sammen med de varme  LADY 1145 Band Stone og  LADY 10249 Sober men dette må du selvfølgelig vurdere hjemme hos deg i dine lysforhold, dine detaljer kan sammen med disse varme gråbrune fargene påvirkes i kjøligere retning. Grunnet ditt tak i  LADY 8282 Hvit Pepper og RAL 7011 ville jeg vurdert vegger i   LADY 7354 Sort Pepper og  LADY 1877 Valmuefrø :-) 

Klikk deg inn på farge-linken der kan du lese mer om fargene, se bilder og finne mer inspirasjon. De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall som er spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.

Detaljer i treverk som panelvegg, lister, vindu, dør og karmer males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Slett tak og taklister maler du med  LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. Har du panel tak så er  LADY Supreme Finish eller  LADY Interior Finish et godt valg. :-)

Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.

Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til :-)


30/06/2021 10:42:18