Victoria

Lister/dører/vinduer: Bomull på gulvlister

Tilstøtende rom: Washed linen

Møbler/kjøkkenfronter etc.: Eik gulv, lys benkeplate, svarte detaljer som stikkontakter etc, høyglans kjøkkenfronter

Tak: Hvit

Hei! Vi skal pusse opp kjøkken (gips og nye kjøkkenfronter). Vi har akkurat pusset opp stuen og der valgte vi fargen washed linen. Stuen er veldig stor med flere soner. Vi lurer nå på farge på kjøkkenet.stue og kjøkken er nær hverandre. Hva går til washed linen, som er fint på et kjøkken med høyglans hvite fronter og endel svarte detaljer? Ikke blå farger. Kan godt være i samme stil/gate som washed linen.Hadde blitt superglad for svar! Victoria

29/06/2021 20:16:13

Jotun LADY svarer:

Hei Victoria

Sammen med  LADY 10679 Washed Linen som er en fin farge sammen med detaljer i sort er de lysere  LADY 1140 Sand,  LADY 12075 Soothing Beige,  LADY 1024 Tidløs eller  LADY 10678 Space fine. Ønsker du mørkere toner sammen med  LADY 10679 Washed Linen se på  LADY 0394 Varmgrå,  LADY 1623 Marrakesh,  LADY 1233 Mohair eller den mørkere  LADY 1434 Elegant. Du må selv vurdere hvilken farge som er best i dine lysforhold.

Klikk deg inn på farge-linken der kan du lese mer om fargene, se bilder og finne mer inspirasjon. De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall som er spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.

Detaljer i treverk som panelvegg, lister, vindu, dør og karmer males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Slett tak og taklister maler du med  LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. Har du panel tak så er  LADY Supreme Finish eller  LADY Supreme Finish et godt valg. :-)

Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.

Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til :-)


30/06/2021 10:54:09