Elise

Lister/dører/vinduer: Skal males i samme som vegg

Tilstøtende rom: Ikke bestemt enda

Møbler/kjøkkenfronter etc.: Hvitt høyglans kjøkken. Gulv i enstav pergo Brent eik.

Tak: Klassisk hvit takmaling

Har akkuratt kjøpt hus og ønsker å male alle rom i beige toner. Vi har valgt gulv i fargen brent eik fra pergo. Taket er i klassisk hvitt og lister blir malt i samme farge som vegg. Stue: stuen har mye lys innslipp og spotter. Vi har lurt litt på å bruke jotun sand i stuen, og muskatnøtt på område bak peis. Vil dette passe med gulv? Kjøkken:er tilstøtende stue og vi vurderer samme farge som I stuen, eller farge som matcher. Trappegang: vil blek sand passe med sand? Soverom: vi tenker på courius mind, men er redd det kræsjer med gulv. Flott om dere har andre fargetips til oss også :)

29/06/2021 23:20:34

Jotun LADY svarer:

Hei, Elise hvis bildene jeg fant av gulvet stemmer blir beige toner lekkert.  LADY 1140 Sand er litt gul sammen med  LADY 1016 Blek Sand. Ønsker du ulike beige ton i ton ville jeg valgt  LADY 1376 Frostrøyk,  LADY 10678 Space,  LADY 12075 Soothing Beige og  LADY 12076 Modern Beige som basefarger, gjerne kombinert med  LADY 12083 Devine,  LADY 12120 Desert Pink og  LADY 11175 Adventure.

 LADY 11174 Curious Mind blir litt "grønn" sammen med de beige :-)

Klikk deg inn på farge-linkene der kan du lese mer, se bilder og finne mer inspirasjon. De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør. 

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall 

Detaljer i treverk som lister, vindu, dør, karmer, panelvegg og møbler males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Slett tak og taklister maler du med  LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. Har du panel tak så er  LADY Interior Finish eller  LADY Supreme Finish et godt valg. :-) 

Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves. 

Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til og god sommer :-) 

      

30/06/2021 11:49:26