Ellika

Kategorier:

Hei Vi ønsker å male stuen i leiligheten vår men trenger råd til farge(r). Vi liker grønne/blå/gule toner (i alle fall myk farger) men vil også at det kan kan passe resten av leiligheten som er sand/beige/varmere, så i utgangspunkt er alle forslag velkomne. I dag er tre av de veggene en lys grønn farge som jeg vil ha sagt er en type "sage" farge på engelsk (vi vet dessverre ikke fargekoden) mens den fjerde er "monstera plante" grønn. Vi er åpne til å beholde en fond vegg om dere har gode forslag, men det er ikke et must. Det er litt tekstur i de lyse veggene da vi tror det er tapet under. Leiligheten er ikke innredet som på bildene men vi har også en beige sofa og et rundt bord i eik (plassert hvor sofaen er i bildet som er lastet opp mens sofaen er på andre siden av rommet). Den mørk veggen er mot norden og får mindre lys. Vinduet er rette t mot øst. Håper det er nok info :)

2021-06-30 09:15:22

Fargerådgiver svarer:

Hei Ellika, uten å kjenne til veggfargene i tilstøtende rom eller hvittonen på detaljene blir det viktig at du selv vurderer fargeforslagene hjemme hos deg før du bestemmer deg. Jeg ser for meg en blåfarge og vil foreslå vår nye   LADY 5503 Natural Blue. Se også på  LADY 5249 Linblå eller  LADY 5030 St. Pauls Blue. De to sistnevnte kan også gjerne kombineres dersom du ønsker en kombinasjon av to farger.  LADY 5249 Linblå og  LADY 5030 St. Pauls Blue er nydelige hver for seg men også svært flotte sammen!  Klikk deg inn på farge- og produkt-linkene der kan du lese mer, se bilder og finne mer inspirasjon. De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall

Detaljer i treverk som panelvegg, lister, vindu, dør og karmer males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Slett tak og taklister maler du med  LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. Har du panel tak så er  LADY Interior Finish eller  LADY Supreme Finish et godt valg. :-)

Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.

Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til :-)


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun