S.M.

Lister/dører/vinduer: Hvit

Tilstøtende rom: FR1357 (Lykke)

Møbler/kjøkkenfronter etc.: Hvite

Tak: Hvitt

Hei! Jeg overtar snart en leilighet hvor alle rom er hvite (har dessverre ikke fargekoder fra tidligere eier), med unntak av hovedsoverom som er malt i fargen Lykke FR1357 fra Fargerike (ser ut som denne fargen kan minne om Jotuns Krydderurt?). Jeg ønsker å male det tilstøtende soverommet til hovedsoverommet, som skal brukes til gjesterom og kontor. Har dere forslag til en Jotun-farge som vil passe til Lykke-fargen? Helst ikke noe altfor grått eller beige, men gjerne en relativt lys tone som vil være behagelig både å sove i og jobbe i og som ikke er altfor kald eller mørk. Lurer f.eks. på om det er en blåtone eller minttone som kanskje kan fungere? Har sett litt på Exhale, men lurer på om denne blir litt for grå? Jeg vurderer også å male gangen inn mot soverommene. Forslag til en god farge som kan fungere i en gang?

30/06/2021 10:25:50

Jotun LADY svarer:

Hei :) Her skulle jeg så gjerne hatt bilder som gav ett inntrykk av lysforhold, gulv og møbler for å kunne gi deg gode råd. Vi har ikke NCS fargekoder eller oppstrøk på fargene til fargerike, så her blir mitt beste tips å spørre fargerike på deres fargeråd-side, om hvilke farger de anbefaler i kombinasjon med din farge :) Dersom fargen er lik Jotuns  LADY 8222 Krydderurt kan vi foreslå  LADY 8003 Blekvier ,  LADY 8302 Laurbær og   LADY 8493 Green Tea som spennende  grønne kombinasjoner. Ønsker du blått soverom/kontor kan du vurdere  LADY 8003 Blekvier i gangen og hva med vår nye  LADY 4894 Ocean Air på gjesterommet/kontoret? ;) Vi tar strax sommerferie, så vi ønsker deg lykke til med fargevalget og med malearbeidet! GOD SOMMER!

Klikk deg inn på farge- og produkt-linkene der kan du lese mer, se bilder og finne mer inspirasjon. De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall

Detaljer i treverk som panelvegg, lister, vindu, dør og karmer males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Slett tak og taklister maler du med  LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. Har du panel tak så er  LADY Interior Finish eller  LADY Supreme Finish et godt valg. :-)

Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.

Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. 
30/06/2021 13:16:32