Christina

Lister/dører/vinduer: Klassisk hvit/evt males i curious mind

Tilstøtende rom: Washed linen

Møbler/kjøkkenfronter etc.: Eikeparkett

Hei! Jeg bor i en 65 kvm stor leilighet, hvor gangen binder sammen alle rommene. Gangen er i washed linen (vegg, lister og tak). Stuen er malt i sommersne med en vegg i curious mind og enkelte detaljer i humble yellow. Jeg skal nå male bod/kontor, og vurderer å male den i curious mind, for at det skal harmonere fint med stuen. Fungerer washed linen og curious mind godt med hverandre? For å få inn litt farge tenker jeg å male en benk i gangen i adventure. Kjøkkenet er lyst med fronter malt i Elegant. Jeg ønsker også male veggen på kjøkkenet i en litt varm farge - den må også være fin til washed linen. Jeg vurderer også å male et soverom så nå er malt i byge. Har dere et godt tips til en behagelig soveromsfarge som harmonerer godt med fargepaletten? Så fargepalletten er altså curious mind/sommersne/humble yellow/adventure/washed linen/elegant. Tips til farge i bod, soverom og kjøkken som fungerer godt til denne paletten? Og særlig til washed linen som er gangen.. Mvh Christina

30/06/2021 11:21:43

Jotun LADY svarer:

Hei Christina, uten bilder er det vanskelig for oss å gi gode råd, men nå går vi straks i ferie, så vi kommer med noen forslag kun basert på veggfargene i tilstøtende rom. Ja, du kan gjerne velge  LADY 11174 Curious Mind på kontoret/boden. På kjøkkenet vil jeg foreslå  LADY 8546 Local Green, og hva med  LADY 5490 Serene Blue på soverommet? :) 

Klikk deg inn på farge- og produkt-linkene der kan du lese mer, se bilder og finne mer inspirasjon. De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall

Detaljer i treverk som panelvegg, lister, vindu, dør og karmer males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Slett tak og taklister maler du med  LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. Har du panel tak så er  LADY Interior Finish eller  LADY Supreme Finish et godt valg. :-)

Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.

Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til :-)


30/06/2021 13:35:09