LW

Se blogginnlegget spørsmålet er knyttet til.

Lister/dører/vinduer: Klassisk hvit og dempet sort

Tilstøtende rom: Kalk og laurbær

Møbler/kjøkkenfronter etc.: Skap som skal males i farge etter råd fra dere.

Tak: Klassisk hvit

Hei. Håper dere kan hjelpe meg med farge til dører og listverk pluss et gammelt skap i en yttergang. Veggene er malt i Gustaviansk blå. En dør og listverk er malt i dempet sort og to dører i klasssisk hvit. I tillegg er inngangsdøren mørk grønn. Et tilstøtende rom er malt i kalk og en tilstøtende gang skal males i Laurbær. Takknemlig for tips til hvordan jeg kan skape harmoni og ro. Huset er 100 år gammelt og målet er å ivareta den gamle stilen og stemningen.

13/09/2021 11:20:21

Jotun LADY svarer:

Hei LW

Jeg vil foreslå du maler de to andre dørene også i  LADY 9938 Dempet Sort. Da vil ytterdørene din som er en grønntone få skinne i lag med dine vegger i  LADY 4109 Gustaviansk Blå ;) Sammen med  LADY 4109 Gustaviansk Blå blå kan du ta en titt på  LADY 10249 Sober , LADY 2363 Solid eller  LADY 4629 Skyggeblå til skapet.

Klikk deg inn på farge-linken der kan du lese mer om fargene, se bilder og finne mer inspirasjon. De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall som er spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.

Detaljer i treverk som panelvegg, lister, vindu, dør og karmer males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Slett tak og taklister maler du med  LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. Har du panel tak så er  LADY Supreme Finish eller  LADY Interior Finish et godt valg. :-)

Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.

Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til :-)


14/09/2021 13:47:02