Regine

Lister/dører/vinduer: Eggehvit/bomull

Tilstøtende rom: Treasure

Møbler/kjøkkenfronter etc.: Mørk

Tak: Eggehvit

Hei😊 Nydelig fargekart dere kom med, dette har jeg ventet på😍 Lurer på hvilke farger som passer på listverket/dører/vindu til fargene present, soft comfort og gentle whisper? Funker de til eggehvit/bomull eller bør det være klassisk hvit? Det pleier å komme opp på Jotun sine sider om man søker, men disse er vel ny og jeg har ikke funnet noen anbefaling. Jeg tenker å bruke en av fargene nevnt ovenfor (såfremt de funker til eggehvit) på en spisestue og male vitrineskapene mørke. Vil dempet sort eller elegant funke, eller blir det for hard kontrast? Hilsen Regine

13/09/2021 11:54:47

Jotun LADY svarer:

Hei Regine

Så hyggelig å høre du liker det, vi er henrykt ;)

Hei  LADY 9918 Klassisk Hvit er en hvittone som er fin til alle tre,  LADY 1453 Bomull er ikke anbefalt til verken  LADY 12180 Present eller  LADY 12182 Gentle Whisper. De to sistnevnte er fine også sammen med  LADY 1376 Frostrøyk eller  LADY 1622 Refleksjon som begge er mindre gule enn  LADY 1453 Bomull. Se på de litt mer gylne  LADY 20185 Friendly Pink,  LADY 20184 Thoughtful sammen med  LADY 12181 Soft Comfort som vil fungere med  LADY 1453 Bomull og er lekre til  LADY 9938 Dempet Sort eller  LADY 1434 Elegant;)

Klikk deg inn på farge-linken der kan du lese mer om fargene, se bilder og finne mer inspirasjon. De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall som er spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.

Detaljer i treverk som panelvegg, lister, vindu, dør og karmer males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Slett tak og taklister maler du med  LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. Har du panel tak så er  LADY Supreme Finish eller  LADY Interior Finish et godt valg. :-)

Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.

Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til :-)


14/09/2021 13:56:54