Hanne

Lister/dører/vinduer: Frostrøyk

Tilstøtende rom: Lys Granitt

Møbler/kjøkkenfronter etc.: Gulv i eik

Tak: Frostrøyk

Hei, jeg renoverer en lelighet og har tenkt til å bruke Lys Granitt på vegger i stue og kjøkken med Frostrøyk i tak og på lister/vinduer. Fra stuen skal jeg ha delvis åpen løsning til soverommet, det vil si med en glassdør med lister i Frostrøyk. I utgangspunktet hadde jeg tenkt å ha ton-i-ton med Blushing Peach på veggene og også i taket. Samtidig som jeg liker ton-i-ton, vurderer jeg også å heller bryte litt, med en blå farge på soverommet for å få en kontrast, f.eks Gustaviansk blå. Jeg vil også ha noen blå elementer (lenestol, en lampe med tre pendler hvor en er blå etc.) i stuen. Det jeg lurer på er om det kan bli for mye med blå mtp at det blir delvis åpent mellom soverom og stue - eller evt. om du har noen råd for blåfarger som kunne passe som ikke er gråblå (det er litt kaldt lys i leiligheten). Ser frem til svar :)

13/09/2021 12:19:36

Jotun LADY svarer:

Hei Hanne

Du kan oppleve  LADY 4109 Gustaviansk Blå vippe litt mer lilla sammen med  LADY 1376 Frostrøyk. Ta en titt på  LADY 4618 Kveldshimmel som er litt mer dempet og mindre rød i undertonen som også er fin sammen med  LADY 2040 Lys Granitt og  LADY 1622 Refleksjon.

Klikk deg inn på farge-linken der kan du lese mer om fargene, se bilder og finne mer inspirasjon. De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt eller  LADY 6325 Balanse matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall som er spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.

Detaljer i treverk som panelvegg, lister, vindu, dør og karmer males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Slett tak og taklister maler du med  LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. Har du panel tak så er  LADY Supreme Finish eller  LADY Interior Finish et godt valg. :-)

Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.

Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til :-)


14/09/2021 14:33:44