Kristine

Lister/dører/vinduer: S0502-Y

Tilstøtende rom: Evening green

Møbler/kjøkkenfronter etc.: NCS 4000

Tak: Usikker, antar samme som lister og dør(?)

Hei! Vi har flyttet inn i nybygg og vurderer å male om. Vi har en relativt liten leilighet med stue og kjøkken i ett. Kjøkkenfrontene er i NCS4000 med sort benkeplate. I dag er alle fire veggene i dette rommet malt i fargen industrial blue. Vi syns dette blir litt for mørkt og "hardt". Vi har tatt med oss noen fargeprøver hjem; Tudor, Frostrøyk, Tidløs, Pale Linden og Hvitlyng, men klarer ikke helt å bestemme oss. Og passer de egentlig til det vi har fra før av farger på kjøkken og øvrige rom? Jeg er glad i greige, men syns det er vanskelig med tanke på kjøkkenet. Samboeren heller litt mer mot noe som går i grønt (men fortsatt lyst).I gang og sov er det malt i fargen evening green som vi begge syns er helt fantastisk fin. Mvh Kristine

13/09/2021 12:22:40

Jotun LADY svarer:

Hei Kristine

Av fargene du har sett på holder jeg en knapp på  LADY 1376 Frostrøyk. det er en lys  grålig lun hvittone som jeg synes fungere med dine kjøkkenfronter i S4000-N som er en nøytral kjølig gråtone. Setter du den sammen med andre gylne toner vil den fort vippe lilla. De greige tonene vil sammen med ditt gylne gulv fort vippe mer rosa. Ta en titt på de gylne  LADY 12083 Devine eller  LADY 2011 Antique Brass hvis ønsker en farge som er litt mer gyllen og går til dine kjøkkenfronter.

Klikk deg inn på farge-linken der kan du lese mer om fargene, se bilder og finne mer inspirasjon. De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall som er spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.

Detaljer i treverk som panelvegg, lister, vindu, dør og karmer males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Slett tak og taklister maler du med  LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. Har du panel tak så er  LADY Supreme Finish eller  LADY Interior Finish et godt valg. :-)

Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.

Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til :-)


14/09/2021 14:49:26