Tor

Lister/dører/vinduer: Chi

Tilstøtende rom: Ikke valgt

Møbler/kjøkkenfronter etc.: Ukjent

Tak: Hvit base helmatt

Jeg har valgt morgendis til stue/kjøkken, og chi på lister. Så forsøkte jeg med kveldshimmel på én kjøkkenvegg (fordi jeg så en influencer hadde valgt den sammen med morgendis i sin leilighet, og har det på to soverom). Jeg synes ikke kveldshimmel ble bra. Og liker heller ikke de grå-beige kjøkkenfrontene. Jeg har en idé om å male frontene svart (kanskje ikke de som er i trefarge?), men tar gjerne råd på fronter og på den veggen som nå er kveldshimmel. Ønsker noe som kanskje gir litt mer varme.

13/09/2021 12:40:08

Jotun LADY svarer:

Hei Tor, jeg opplever at skapene i trefinèr tilfører en lunhet, så jeg synes du bør beholde dem :) De beige kjøkkenfrontene er det vanskelig å mene noe om uten NCS fargekode, men jeg vil tro de vipper kjølige  LADY 9915 Morgendis i ekstra kjølig og blålig retning. Er det det du opplever hos deg? I så fall vil jeg foreslå at du enten endrer farge på veggene fra den kjølige  LADY 9915 Morgendis, eller at du maler kjøkkenfrontene :) Som ett alternativ kan jeg foreslå at du først tester ut effekten av å male flere vegger på kjøkkenet, altså en vegg til i hver retning av den du i dag har som fondvegg slik at hele kjøkkenkroken og bakveggene for kjøkkeninnredningen får én farge. På den måten vil du bryte den varme beige mot den kjølige lyse veggfargen du har i dag. Vi kan foreslå at du maler disse tre veggene i en dypere blåfarge som  LADY 4744 Sophisticated Blue eller  LADY 4212 Norwegian Presence. Ønsker du noe annet enn blått - se på  LADY 9938 Dempet Sort, eller hva med en dyyyp plommefarge som   LADY 20145 Wisdom? Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall.

Detaljer i treverk som panelvegg, lister, vindu, dør og karmer males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.


Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.

Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til :-)
14/09/2021 13:53:52