Katrine

Lister/dører/vinduer: Klassisk hvit

Tilstøtende rom: Balanse

Møbler/kjøkkenfronter etc.: Hvit kjøkken innredning (blankt)

Tak: Klassisk hvit

Hei Vi har kjøpt oss et gammelt hus på landet, og renvorer. Står litt fast på farge valg i stue og ønsker faglig innspill :-) Kjøkken er i en åpen løsning med stue (vinkel løsning). Vi har hvit kjøkken innredning (blank) og kunne tenke oss å bruke fargen BALANSE på veggene der. Ene veggen går inn i spiseestue og stue sonen. Resten av stue ønsker vi oss en lys farge. Vi har prøvd (test malt) både hvit pepper og hvit poesi, men synes at det blir et gult skjær som vi ikke ønsker. Vi har flere store vinduer og gode lysforhold som påvirker. Har dere et innspil på en lys farge, som gir litt farge/kontrast til lister og tak som matcher den grønne fondveggen (balanse) men som ikke virker gul.Vi kan evt bytte ut BAlANSE fargen men en annen blå/grønn farge :-) Håper på innspill fra dere Katrine

13/09/2021 13:39:25

Jotun LADY svarer:

Hei Katrine, lyse toner som   LADY 8394 Hvit Poesi ,  LADY 1928 Sommersne og  LADY 8470 Smooth White er nydelige i møte med  LADY 9918 Klassisk Hvit og  LADY 6325 Balanse. Jeg er litt overrasket over at du opplever  LADY 8394 Hvit Poesi gyllen da de fleste opplever den kjølig, med ett grønnlig preg. Jeg vil foreslå at du tar en ekstra titt å denne lyse tonen. Se også på  LADY 6325 Balanse i kombinasjon med  LADY 6315 Jade eller  LADY 7637 Exhale :) 

Klikk deg inn på farge- og produkt-linkene der kan du lese mer, se bilder og finne mer inspirasjon. De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall

Detaljer i treverk som panelvegg, lister, vindu, dør og karmer males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Slett tak og taklister maler du med  LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. Har du panel tak så er  LADY Interior Finish eller  LADY Supreme Finish et godt valg. :-)

Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.

Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til :-)


14/09/2021 14:09:25