Astrid

Lister/dører/vinduer: Bomull

Tilstøtende rom: Mulig Iron Blue

Møbler/kjøkkenfronter etc.: Grå sofa, hvitt kjøkken, møbler i hvitpigmentert eik og noe hvitt

Tak: Bomull

Skal snart flytte inn i helt ny leilighet med åpen løsning mellom kjøkken, stue og gang. Ønsker en behagelig blåfarge i stue/kjøkken og en lys gråtone i gangen. Synes Iron Blue fra det nye fargekartet deres ser veldig fin ut, og vurderer den i stue/kjøkken. Har dere tips til farge som passer godt til Iron Blue som jeg kan male i gangen? Har selv sett litt på Tidløs eller Lys Antikkgrå. Lister, tak og andre detaljer er i fargen Bomull. Kjøkkeninnredningen er hvit. Gulvet er fra Golvabia Maxwear i fargen Ek Nordic.

13/09/2021 15:38:58

Jotun LADY svarer:

He Astrid

Sammen med  LADY 5516 Iron Blue vil   LADY 1024 Tidløs eller  LADY 1973 Antikkgrå fungere fint.   LADY 5516 Iron Blue er fin sammen de litt lunere  LADY 1875 Sans eller  LADY 1876 Hvit Te eller  LADY 1303 Observe. Dette er alle farger som kan kombineres med lister i  LADY 1453 Bomull.

Klikk deg inn på farge-linken der kan du lese mer om fargene, se bilder og finne mer inspirasjon. De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall som er spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.

Detaljer i treverk som panelvegg, lister, vindu, dør og karmer males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Slett tak og taklister maler du med  LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. Har du panel tak så er  LADY Supreme Finish eller  LADY Interior Finish et godt valg. :-)

Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.

Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til :-)


14/09/2021 16:01:29