Elisabeth

Kategorier:

Lister/dører/vinduer : Hvit

Hei VI har kjøpt leilighet og ønsker å male om. Ingen av møblene på bildene er våre. Vår datter skal ha rommet hvor det er tv og lilla sengeteppe. Hun ønsker kalkmaling og nevner at kanskje terrakotta kan være noe. Det andre soverommet er vært. Synes det er for mørkt. Åpen for forslag til farge. Sengen vår er i mørk brunt stoff på sidene. Stuen som er avbildet har åpen løsning med kjøkken med hvite fronter. Vi har ikke kjøpt møbler enda til stuen, men ønsker lysere farge. Kanskje en gråtone eller grønntone. Det er og et pipeløp i rommet som pr i dag har samme farge som veggene. Kunne tenke meg å male det i 3504-Y19R Varmgrå , men er åpen for andre forslag.Håper på kundig hjelp. På forhånd takk.

2021-09-24 10:28:43

Fargerådgiver svarer:

Hei Elisabeth :-) Hva med  LADY 10679 Washed Linen i stue/kjøkken den er lekker sammen med  LADY 0394 Varmgrå.  LADY 12120 Desert Pink,  LADY 20046 Savanna Sunset eller  LADY 2771 Rustikk Terracotta hos din datter (alle kan blandes i  LADY Minerals) og  LADY 8469 Green Leaf eller  LADY 8252 Green Harmony på deres rom :-) Klikk deg inn på farge-linken der kan du lese mer om fargetonen, se bilder og finne mer inspirasjon og anbefalte hvittoner. Du finner også nyttig informasjon om riktig produkt til flatene du skal male. Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.

Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til og god helg  :-)


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun