Asker mbr

Lister/dører/vinduer: Bomull

Tilstøtende rom: Trapper i hvit og vegger eggehvit

Møbler/kjøkkenfronter etc.: En antikk sidebord i mørk tre med mamor topp som vi skal ha i entre

Tak: Hvit

Hei, Vi bygger en ny entre. Lister og dører kommer i Bomull. Tak høyde er kun 2,2m men vi har godt med downlights i rommet. Vi kommer til å bruke Ikea pax skap til jakker og sko (Tyssedal dører, dvs Ikea farge ca bomull/eggehvit). Vi har mye eggehvit i huset men ønsker å få inn mer farger. Gulvet er en betong aktig grå fliser. Jeg er veldig glad i grønn og teal farger men er redd å bruke mørke farger siden det er lav takhøyde og en mindre rom. Har du noen tips?

12/10/2021 22:01:34

Jotun LADY svarer:

Hei de lyseste blågrønne/teal tonen er ikke supre sammen med  LADY 1453 Bomull men ta en titt på  LADY 6378 Iconic,  LADY 6379 Cityscape og  LADY 5489 Free Spirit. Eller hva med de nye, klarere mer lekne  LADY 6383 Imagine,  LADY 6384 Wish og  LADY 6084 Sjøsmaragd :-) Ønsker du min mening må du sende meg bilder av rommet slik at jeg får et inntrykk av gulvet og lysforhold. Et hvitt tak får mer fokus enn et taket i samme farge som veggen så kanskje det er løsningen i gangen hos deg for å få en følles av mer takhøyde :-) 

Klikk deg inn på farge-linkene der kan du lese mer om fargene, se bilder og finne mer inspirasjon. De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall

Detaljer i treverk som lister, vindu, dør, karmer, panelvegg og møbler males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Slett tak og taklister maler du med  LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. 

Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.

Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til :-)


13/10/2021 14:41:08