Solveig

Lister/dører/vinduer: Bomull

Tilstøtende rom: Usikker på fargekode, legger ved bilder

Møbler/kjøkkenfronter etc.: Klassisk hvit kjøkkenfronter, gråsvart benkeplate, grå stein kjøkkengulv+gang, lys parkett på gulv

Tak: Klassisk hvit

Hei! Takk for en flott tjeneste! Skal flytte i nytt hus, alle flater er veldig godt vedlikeholdt, men ønsker å få annen farge på vegger på kjøkken, gang og stue da jeg synes gråfargen som er der blir veldig kjølig, tung og trist - ikke meg! Jeg liker veldig godt fargepaletten lengst til høyre i fargekartet Rhythm of Life fra 2018 - og særlig Soft skin, og vurderer å bruke denne fargen. Jeg er imidlertid litt redd for at fargen vil bli «for mørk» til så mange flater og at den på et vis ikke vil «holde seg» i flere år; at man kan gå lei. Spørsmålet mitt er om det evt kan finnes en farge som er en anelse «lysere», men som likevel beholder noe av gløden til Soft skin? Jeg har malt i Tidløs før, men ønsker noe med litt mer varme (mot beige/brunt). Eller tror du Soft skin kan bli fint i dette tilfellet? NB! Bilder fra prospekt, ikke mine møbler!

12/10/2021 22:39:12

Jotun LADY svarer:

Hei Solveig vi har en som heter  LADY 20119 Transparent Pink den er litt lysere, men den er dessverre ikke fin til detaljer i  LADY 1453 Bomull, den bør kombineres med  LADY 9918 Klassisk Hvit på alle detaljer. Både  LADY 20119 Transparent Pink og  LADY 10580 Soft Skin er lekre, men de er rosa, ønsker du en lys/lun tone som er mindre markert i fargen så se på  LADY 10290 Soft Touch den er gulere mer fersken og jeg tror den blir enda bedre til ditt gulv. :-) Klikk deg inn på farge-linkene der kan du lese mer om fargene, se bilder og finne mer inspirasjon. De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall

Detaljer i treverk som lister, vindu, dør, karmer, panelvegg og møbler males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Slett tak og taklister maler du med  LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. Har du panel tak så er  LADY Interior Finish eller  LADY Supreme Finish et godt valg. :-)

Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.

Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til :-)


13/10/2021 14:59:41