Birthe

Kategorier:

Vinduer : Klassisk hvit

Dør : Klassisk hvit

Hei, se bilde vedlagt, ønsker forslag til hvilken farge vi kan ha på veggene på vårt nye kjøkken? Vi har bestilt kjøkken: Sigdal eik amfi skifer, laminatbenkeplaten får fargen kull, gulv blir lyst som på bildet. Stuen vår får samme gulv og veggene vil bli malt i fargen Sand med lister malt i klassisk hvit. Legger ved et bilde av litt av hvordan stuen og og kjøkkenet ser ut idag, så det skal bli litt av en forandring😅 Takk for hjelpen! Mvh Birthe

2021-10-13 11:53:06

Fargerådgiver svarer:

Hei Birthe jeg ser for meg en dempet deilig grønntone til dine kjøkkenvegger, hva med  LADY 8478 Pale Green,  LADY 8302 Laurbær eller den litt kjøligere  LADY 7637 Exhale. Jeg ser at du skal ha hvite detaljer i  LADY 9918 Klassisk Hvit sammen med denne kan  LADY 1140 Sand bli litt gul og  LADY 9918 Klassisk Hvit blir da litt kjølig. Jeg vil anbefale deg å vurdere den litt lunere   LADY 1624 Letthet på alle hvite detaljer :-)  Eventuelt vurdere  LADY 1016 Blek Sand,  LADY 10678 Space eller den helt nye  LADY 12182 Gentle Whisper.  LADY 10341 Kalk er også lekker sammen med  LADY 9918 Klassisk Hvit. Klikk deg inn på farge-linkene der kan du lese mer om fargene, se bilder og finne mer inspirasjon. De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall.

Detaljer i treverk som lister, vindu, dør, karmer, panelvegg og møbler males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Slett tak og taklister maler du med  LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. 

Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.

Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til :-)


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Hei, tusen takk for svar og gode tips! Når det gjelder stuen så "testmalte" vi den igår med fargene Sand og Soft Skin - vi likte best Soft Skin og den går vel til klassisk hvit og står vel i stil til de fine grønntonene som du foreslo på kjøkkenet? Skal sjekke ut de andre stuefargene som du nevnte også. Mvh Birthe

14/10/2021 10:30:14

Fargerådgiver svarer:

 LADY 10580 Soft Skin er en gyllen dempet rosatone som er lekker til grønt så tommel opp :-) 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Hei, vi er snart ferdig med å pusse opp stue og kjøkken. Fargene dere anbefalte ble en suksess. Vi skal nå pusse opp gangen vår og lurer på om dere har tips til farge på veggene der som står i stil med Soft Skin og Pale Green? Ønsket egentlig å male fargen Tidløs i gangen, men har sett at den ikke passer til Klassisk Hvit og det er fargen det blir på tak, lister og dører. Har planlagt å ha et par meter med lyse spiler på ene veggen mellom to dører. Takk for hjelpen! Mvh Birthe Blom

28/01/2022 17:08:19

Fargerådgiver svarer:

Hos noen kan  LADY 1024 Tidløs bli litt "grønn" i møte med  LADY 9918 Klassisk Hvit men det at den vipper litt i retning grønt kan bli lekkert hos deg siden du har  LADY 8281 Pale Linden så du kan absolutt vurdere  LADY 1024 Tidløs som alternativ er også  LADY 1928 Sommersne  lekker sammen med  LADY 8281 Pale Linden og  LADY 10580 Soft Skin :-) 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun