Ida

Lister/dører/vinduer: Klassisk hvit

Tilstøtende rom: Klassisk hvit

Møbler/kjøkkenfronter etc.: Eik

Tak: Klassisk hvit

Hei, Jeg har kjøpt ny leilighet, hvor alt er hvitt. Jeg ønsker å male i farger, og ønsker innspill til farger på kjøkkenet. Umiddelbart tenkte jeg det ville være veldig kult med kalkmaling. Jeg tenkte at fargen over kjøkkenbenken kunne være i en beige/gråtone, eks. Letthet 1624 eller Hvit Te 1876, og fargen Embrace 12179 på de andre veggene. Spørsmål 1: hva tenker dere om kalkmaling i dette rommet? 2: fargevalgene 3: kan tak og listen være i klassisk hvit, eller ville da Letthet/Hvit Te se veldig gult ut ved siden av? Tusen takk for svar :)

21/10/2021 19:50:49

Jotun LADY svarer:

Hei Ida

Vi anbefaler kalkmaling på tørre vegger og kalkmaling er ikke et produkt som anbefalt på flater hvor det kan bli vann eller fett sprut. Det er heller ikke noe maling som tåler å bli vasket på, så spør du meg ville jeg unngått den på kjøkkenet hvor vi faktisk er flinke til å vaske over veggene i ny og ne ;) Sammen med  LADY 12179 Embrace vil  LADY 1876 Hvit Te bli lekker. Ønsker du å kombinere disse fargene med en lys tone over kjøkkenbenken, kan du ta en titt på  LADY 1376 Frostrøyk som er litt mer dempet enn  LADY 1624 Letthet som er en fin hvittone som ikke er gul i mine øyne ;) du kan kombinere disse fargene med til dine detaljer og tak. Ønsker du en lunere tone på dine detaljer og tak vil  LADY 1376 Frostrøyk også på disse flatene bli lekkert ;)

Klikk deg inn på farge-linken der kan du lese mer om fargene, se bilder og finne mer inspirasjon. Vi anbefaler  LADY Wonderwall på slette flater på kjøkkenet som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar. Tak anbefaler vi   LADY Perfection. Lykke til og god helg ;)

22/10/2021 11:19:43