Nyskjerrig

Se blogginnlegget spørsmålet er knyttet til.

Lister/dører/vinduer: Dempet sort, curious mind,

Tilstøtende rom: Curious mind, golden bronze

Møbler/kjøkkenfronter etc.: Sort kjøkken

Tak: Curious mind

Hei. Jeg trenger litt tips. Har nylig pusset opp stue og kjøkken (åpen løsning med kjøkkenøy). Stua er malt i curious mind (samme farge på taket både i stue og kjøkken, curious mind). Har også en gjennomgående kontrast vegg i stue og kjøkken som kun skilla av pipa som også er malt i samme farge. Kontrast veggen er i golden bronze. Nå står gangen og gjestetoalett for tur. Vi kan se inn i gangen fra stua, så vil helst at det skal være farger som harmonerer. Jeg landet først på fargen thoughtful til gang og friendly pink (kalkmaling) på gjestetoalett. Men ble veldig i tvil etter at jeg begynte å male. Har lekt med tanken dijon yellow, men usikker på om den passer med curious mind. Vil helst ikke ha blått eller grønt, da jeg hadde grean leaf tidligere i gangen og er lei av det. Men to lott spreke og fine farger som harmonerer seg i mellom og samtidig passer med curious mind og golden bronze. Jeg er åpen for forslag men lurer også på hva dere tror om både de jag har begynt å male samt dijon yellow. Og HVIS dijon yellow er mulig å bruke i gang eller på gjestw toalett, hva kan den siste fargen være??

21/10/2021 21:52:39

Jotun LADY svarer:

Hei :-)  LADY 10001 Dijon Yellow er rå tøff sammen med  LADY 11174 Curious Mind og  LADY 10963 Golden Bronze så tommel opp fra meg. Jeg personlig synes at klarere rosatoner enn  LADY 20184 Thoughtful og  LADY 20185 Friendly Pink er friskere sammen med fargene du har. Hva med gjestetoalett i  LADY 2040 Lys Granitt,  LADY 2011 Antique Brass,  LADY 20047 Blushing Peach eller den litt kjøligere rosa  LADY 2992 Delightful Pink (den er ikke kjølig, men mindre gul enn de ander). Alle disse vil fungere sammen med  LADY 10001 Dijon Yellow i gangen :-) Klikk deg inn på farge-linken der kan du lese mer om fargetonen, se bilder og finne mer inspirasjon og anbefalte hvittoner. Du finner også nyttig informasjon om riktig produkt til flatene du skal male. Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.

Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til :-)


22/10/2021 10:49:55