Peli

Se blogginnlegget spørsmålet er knyttet til.

Lister/dører/vinduer: Male de etter stueveggen

Tilstøtende rom: Frostrøyk

Møbler/kjøkkenfronter etc.: Lysegrå, svart og lys eik

Tak: Hvit

Hei. Jeg ønsket å ha stuen i en lun beige farge. Malte stuen i humble yellow, men på kveld oppleves den grønnlig. Så lurer på om du kan anbefale en fin beige farge som ikke oppleves som grønnlig på kvelden.

21/10/2021 23:31:59

Jotun LADY svarer:

Hei Peli

Uten bilder av rommet er det vanskelig å gi fargeråd, men ønsker du en beige tone som er litt varmere i undertonen enn  LADY 11173 Humble Yellow kan du ta en titt på  LADY 1140 Sand,  LADY 12075 Soothing Beige,  LADY 12076 Modern Beige eller  LADY 12125 Impression. Du må selv vurdere hvilken som er finest i møte med dine gulv og møbler.

Klikk deg inn på farge-linken der kan du lese mer om fargene, se bilder og finne mer inspirasjon. De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall som er spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.

Detaljer i treverk som panelvegg, lister, vindu, dør og karmer males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Slett tak og taklister maler du med  LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. Har du panel tak så er  LADY Supreme Finish eller  LADY Interior Finish et godt valg. :-)

Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.

Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til :-)


22/10/2021 11:27:34