Natalie

Lister/dører/vinduer: Bomull

Tilstøtende rom: Smooth White

Møbler/kjøkkenfronter etc.: Hvit, Grå, Svart, Eik

Tak: Hvit

Hei, vi finner farger til stue som passer fint med Soft Mint kjøkken vi allerede har. Planløsning på første etasje: gang - kjøkken/spiserom - stue med peis og trapper opp. Vi har kjøpt Smooth White og håper at det blir fint som base farge i gangen, spiserom og en lang vegg som kobler kjøkken/spiserom og stue. Hvilken farge skal gjøre stue varmere samt lekkert med Smooth White/Soft Mint? Jeg tenker å gå for Smooth White i hele stue men kanskje det blir litt kjedelig og kjølig? Vi har en vegg med peis, TV og trapperom. Tenker at det blir vakkert med en varmere, stilfull men ikke så sterk/mørk farge der? Tenker på Cashmere, Embrace, Green Leaf eller St. Pauls Blue evt. Vi trenger hjelp! På forhånd takk :) Hilsen Natalie.

22/10/2021 05:27:06

Jotun LADY svarer:

Hei Natalie, uten biler er det vanskelig å vurdere hva du bør velge hos deg :-) Så dette er en generell vurdering av hva som er lekkert sammen med  LADY 8470 Smooth White og  LADY 7555 Soft Mint :-)  LADY 5030 St. Pauls Blue er rå lekker, det samme gjelder for vår helt nye  LADY 5516 Iron Blue,  LADY 6325 Balanse,  LADY 1877 Valmuefrø og  LADY 7163 Minty Breeze. Ønsker du å tilføre en varm kontrast mot de blå, blågrønne og grå så er  LADY 10683 Cashmere lekker. Se også på  LADY 11175 Adventure eller den klarere  LADY 12179 Embrace :-) 

Klikk deg inn på farge-linken der kan du lese mer om fargetonen, se bilder og finne mer inspirasjon og anbefalte hvittoner. Du finner også nyttig informasjon om riktig produkt til flatene du skal male. Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.

Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til :-)


22/10/2021 12:03:01