Gretha

Lister/dører/vinduer: Klassisk hvit

Tilstøtende rom: Washed linnen, varmgrå

Møbler/kjøkkenfronter etc.: Ikke andre møbler enn seng

Tak: Venter på forslag

Hei! Farge på vegger i soverom 14,3 m2 (4x3,6m) Vi skal flytte i ny leilighet og er litt usikker på hvilken farge vi skal velge på veggene i soverommet. De andre rommene er malt i washed linnen eller varmgrå. Men vi har lyst til å ha duggblå 4305-R99B (Er dette riktig fargekode?) i soverommet. Hele den ene langveggen skal ha skyvedørsgarderobe med fire dører. To av dørene skal ha speilglass, mens vi tenkte at de andre to dørene skal ha veggfargen. Dører og vinduer er klassisk hvit. Høres dette ok ut? Eller har dere andre og kanskje bedre forslag. Og hva med taket? Bør det males i annen farge enn hvit? I tilfellet hvilken? Vi tenker at det blir for mørkt å ha både tak og vegger duggblå. Men kanskje en lysere blåtone??? Vennlig hilsen Gretha

22/10/2021 12:37:25

Jotun LADY svarer:

Hei Gretha

Sammen med  LADY 9918 Klassisk Hvit vil  LADY 4710 Duggblå bli en lekker dempet blågrå tone som vil fungere med  LADY 10679 Washed Linen i naborommet. Ønsker du en lun atmosfære vil du få det med å male alle flater i  LADY 4710 Duggblå ;) Ønsker du en litt dempet hvittone se på  LADY 1928 Sommersne som vil bli lekker i møte med  LADY 4710 Duggblå. Ta også en titt på  LADY 5081 Fabrikk til taket sammen med  LADY 4710 Duggblå.  LADY 5081 Fabrikk er en kjølig blågrå tone som vil oppleves akkurat litt blågrå i møte med  LADY 4710 Duggblå.

Klikk deg inn på farge-linken der kan du lese mer om fargene, se bilder og finne mer inspirasjon. De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall som er spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.

Detaljer i treverk som panelvegg, lister, vindu, dør og karmer males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Slett tak og taklister maler du med  LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. Har du panel tak så er  LADY Supreme Finish eller  LADY Interior Finish et godt valg. :-)

Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.

Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til :-)22/10/2021 13:04:43