Beate

Se blogginnlegget spørsmålet er knyttet til.

Lister/dører/vinduer: Bomull

Tilstøtende rom: Sand

Møbler/kjøkkenfronter etc.: Sort antrasitt

Tak: Bomull

Hei. Jeg holder på å male kjøkkenveggene og sliter med å finne riktig farge. Kjøkkenfrontene er matt sort og stuen (som er tilstøtende) er i fargen Sand. Vi har åpen kjøkkenløsning. Listene er malt i Bomull. Jeg malte først kjøkkenet i farge Sans, men den ble for lys - så nesten hvit ut. Nå har jeg malt igjen med fargen Antique Brass, men er usikker på om den blir for mørk. Jeg ønsker en lun/varm farge som passer til fargen i stuen. Har dere noen forslag?

24/11/2021 20:20:29

Jotun LADY svarer:

Hei Beate

Uten bilder er det vanskelig å gi fargeråd, men  LADY 2011 Antique Brass er langt fra mørk i mine øyne ;) Legger ved et blogg innlegg hvor du kan se den på hele flater. https://lady.inspirasjonsblogg.jotun.no/julestemning-med-blomster-og-varme-farger. 

Ønsker du en litt lyser tone kan du ta en titt på  LADY 20047 Blushing Peach eller den litt mer gylne  LADY 12120 Desert Pink.  LADY 1140 Sand er også lekker i møte med  LADY 1623 Marrakesh eller  LADY 1929 Muskatnøtt

Klikk deg inn på farge-linken der kan du lese mer om fargetonen, se bilder og finne mer inspirasjon til gode kombinasjoner og anbefalte hvittoner. Du finner også nyttig informasjon om riktig produkt til flatene du skal male. Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves. 

Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til :-) 

   25/11/2021 13:08:50