Trine

Se blogginnlegget spørsmålet er knyttet til.

Lister/dører/vinduer: Standard hvite

Tilstøtende rom: Dempet sort og Chi

Møbler/kjøkkenfronter etc.: Hvite høyglans fronter og brunsorte dekksider

Tak: Hvitt

Jeg har malt kjøkkenet i Green leaf, men denne fargen er alt for gul og jeg må male omigjen. Hvilken farge kan passe nårjeg har stue i chi og dempet sort? Gulvene er i hvit ask

24/11/2021 22:27:17

Jotun LADY svarer:

Hei Trine

Uten bilder ev rommet er det vanskelig å gi fargeråd, men isolert sett sammen med  LADY 7236 Chi kan du ta en titt på  LADY 7629 Antique Green,  LADY 7628 Treasure eller  LADY 6352 Evening Green som du vil oppleve mindre gyllen ;)

Klikk deg inn på farge-linken der kan du lese mer om fargene, se bilder og finne mer inspirasjon. De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall som er spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.

Detaljer i treverk som panelvegg, lister, vindu, dør og karmer males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Slett tak og taklister maler du med  LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. Har du panel tak så er  LADY Supreme Finish eller : et godt valg. :-)

Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.

Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til :-)25/11/2021 13:19:05