Farger i kjeller

Lister/dører/vinduer: Svart dør.

Tilstøtende rom: I dag hvitt, men skal pusses opp.

Møbler/kjøkkenfronter etc.: Hvitt og trefarget. En gammel høvelbenk i tre skal stå i gangen.

Tak: Hvit

Hei, Jeg pusser opp en kjeller og vi skal male gang og bod (uten vindu) og et soverom. Det er også et vaskerom som ligger rett ved. Takhøyden er lavere enn i 1. etasje. Lys eikeparkett som går mot hvitt og ikke gult. Hvite tak skal vi ha og spotter i taket. Dørene og alle brytere og kontakter skal være svarte. Tenåringssønnen, som skal ha soverommet, ønsker Sophiticated blue. Noe jeg syns blir litt mørkt, men lar han få det. Resten av huset i 1. etasje har mye av fargen Sober og den liker jeg veldig godt. I gangen og vaskerommet har jeg lyst på en dempete blågrønn farge. Men sliter å bestemme meg. Boden en lysere farge som passer inn. Det står nå mellom Evening green og balanse. Men er åpen for helt nye forslag. Noen nevnte Local green som et alternativ. Jeg står helt fast. Takknemlig for hjelp til farge på gang, vaskerom og bod.

25/11/2021 06:04:34

Jotun LADY svarer:

Hei :-)  LADY 6325 Balanse er lekker sammen med den lysere  LADY 7163 Minty Breeze.  LADY 6352 Evening Green er lekker med de litt kjøligere  LADY 6350 Soft Teal og  LADY 6351 Tender Green. Ønsker du å vurdere andre farger sammen med  LADY 4744 Sophisticated Blue så se på  LADY 5490 Serene Blue kombinert med  LADY 7637 Exhale eller hva med de litt lunere  LADY 7629 Antique Green og  LADY 7628 Treasure, de to siste er også lekre sammen med  LADY 8281 Pale Linden.  LADY 8546 Local Green er mye gulere og lekker ammen ned den lysere  LADY 10679 Washed Linen,  LADY 1288 Granskygge eller  LADY 8264 Kaki. Ønsker du min mening om hva jeg ville valgt hos deg må du sende meg bilder av rommene som skal males. Klikk deg inn på farge-linken der kan du lese mer om fargetonen, se bilder og finne mer inspirasjon og anbefalte hvittoner. Du finner også nyttig informasjon om riktig produkt til flatene du skal male. Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves. 

Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til og en fargerik uke :-)   

25/11/2021 13:18:30