Oskar

Lister/dører/vinduer: Listefritt. Sorte vinduer

Tilstøtende rom: Ikke malt ennå

Møbler/kjøkkenfronter etc.: Brun skinn sofa

Har en stor stue som er nyrenovert. Listefritt og sorte vinduer. Gulvet blir en lys brun eikfarge som er varm uten særlig hvitpigmentering. Sofa er lys brun skinn( litt orange i kanskje) ellers svarte spotter og lysbrytere. Vi har lyst å ha en stor vegg med hipster brown kalkmaling. Resten av vegg og tak vil vi male i samme farge. Har du tips om farge som kan passe til dette. Vi er ikke glad i hvit og grått men noe som er litt varmere

25/11/2021 09:06:43

Jotun LADY svarer:

Hei Oskar 

 Sammen med  LADY 10965 Hipster Brown kan du ta en titt på  LADY 10966 Almond Beige, den lysere   LADY 1876 Hvit Te eller den litt varmere  LADY 1140 Sand. Se også på den litt mer grågule  LADY 11174 Curious Mind. Liker du brente toner se på  LADY 10981 Norwegian Wood eller den lysere  LADY 11175 Adventure.

Klikk deg inn på farge-linken der kan du lese mer om fargene, se bilder og finne mer inspirasjon. De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall som er spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.

Detaljer i treverk som panelvegg, lister, vindu, dør og karmer males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Slett tak og taklister maler du med  LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. Har du panel tak så er  LADY Supreme Finish eller  LADY Interior Finish et godt valg. :-)

Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.

Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til :-)


25/11/2021 13:38:09